e-mal: info@simbox.cz  ::  tel: +420 775 420 390

Jste zde: Úvodní stránka :: SIM box :: Český obsah :: tiskové zprávy :: Světová novinka - SIM box

Uvádíme na trh světovou novinku - SIM box

Společnost OREO Praha uvádí na trh novinku v oblasti příslušenství k mobilním telefonům. Jako výhradní dodavatelé a jediní výrobci na celém světě Vám nabízíme jedinečnou světovou novinku v oblasti mobilní komunikace. Jedná se o unikátní zásobník na 4 SIM karty. Výrobek je vhodný pro jakoukoliv SIM kartu od jakéhokoliv operátora nejen na Českém trhu, ale i v zahraničí. Výhodou tohoto zásobníku na SIM karty jsou rozměry standardní kreditní karty, jde vložit do jakékoliv peněženky, pouzdra, desek, diplomatického kufříku a podobně. Proto své SIM karty máte vždy při sobě. Do dnešního dne jste museli nosit Vaše SIM karty různě po kapsách a hrozilo nebezpečí poškození či ztráty, ale s naším novým pouzdrem se Vám již nic takového nestane. Vaše SIM karty budou chráněny proti poškození statickou elektřinou, poškrábáním čipu, zlomením SIM karty či ztrátou. Výrobek je chráněný ve většině světových zemí! Firmám nabízíme možnost využití našeho výrobku jako reklamního nosiče k prezentaci své firmy v regionálním i celosvětovém měřítku. Karta má na sobě plochu, kterou lze využít k natištění loga či sloganu, a může sloužit jako firemní dárkový či reklamní materiál pro prezentaci firmy. Vezmete-li v úvahu místa a frekvenci, s jakou lidé své SIM karty vyměňují, např. na zastávkách či obchodech a to třeba několikrát denně, určitě reklama Vaší firmy neunikne pozornosti samotného majitele nebo lidí okolo. Náš výrobek je vhodný nejen pro Vás, ale i pěkným a praktickým dárkem pro Vaše blízké. Věříme, že firmy tento výrobek využijí nejen pro své zaměstnance, ale i k propagaci své firmy. Cena je stanovena na 20 Kč (včetně DPH) a při odběru většího počtu kusů nabízíme výhodné cenové podmínky.

EXPANDUM CZ

bg o nas user6

EXPANDUM CZ je oficiální distributor a prodejce SIM boxu.

O nás

Jako výhradní dodavatelé a jediní výrobci na celém světě Vám nabízíme jedinečnou nepostradatelnou světovou novinku vhodnou pro všechny uživatele mobilních telefonů - SIM box, unikátní zásobník na 4 SIM karty.

EXPANDUM CZ s.r.o.
Krhanická 463/40

info@simbox.cz

SLEDUJTE NÁS